Сліди в минуле (2018) всі серії

Мелодрама Сліди в минуле (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 листопада 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Сліди в минуле (2018)»:

До недавнього часу Юля Грановська була щасливою жінкою, у неї була хороша робота, коханий чоловік і великі надії на світле майбутнє. Але, трапляються непередбачені обставини, що змушують героїню фільму «Сліди в минуле» кинути роботу, розлучитися з коханим і виїхати в рідне містечко. Тепер, вона змушена працювати в фірмі, яка 12 років тому належала її батькові. Після його раптового зникнення, керівником став вітчим Юлі.

Мати вважає, що невірний чоловік, кинув її з дитиною на руках і втік до іншої жінки. А ось її новий чоловік, виявився порядною людиною, він не побоявся взяти на себе відповідальність, підняв фірму і забезпечив гідне існування своєї нової сім'ї. Тільки Юля не вірить, що її батько віддав їх, і втік влаштовувати своє життя. Вона впевнена, що з татом щось трапилося. Намагаючись знайти ключ до відповідей, дівчина починає ворушити минуле і знаходить шокуючі факти про події давно минулих років ...

Серіал Сліди в минуле (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сліди в минуле (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сліди в минуле (2018) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сліди в минуле (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сліди в минуле (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сліди в минуле (2018)