Виправленому вірити всі серії

Мелодрама Виправленому вірити  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
49 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Виправленому вірити »:

Багато років тому Марія була змушена виїхати з мамою за кордон, щоб пройти тривале лікування у закордонних фахівців. Так вийшло, що останні десять років вона провела в Німеччині, поки не сталося лиха. Несподівано гине її мати, від рук невідомих злочинців. Поліція виявляється безсила, і розслідування заходить в тупик. Дівчина вирішує шукати злочинця на Батьківщині і відправляється в Росію. Вона впевнена, що мати вбили через минуле її родини.

Насамперед, героїня фільму «Виправленому вірити» намагається знайти свого батька, якого вона навіть не пам'ятає. Чим більше Марія занурюється в розслідування сімейної таємниці, тим більше піддає своє життя небезпеці. Як виявилося, ворогів у її родичів чимало. Щоб подолати низку раптових подій, і розплутати клубок загадкових подій, дівчина заручається підтримкою свого нового знайомого - красивого і порядного чоловіка ...

Серіал Виправленому вірити 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Виправленому вірити » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Виправленому вірити 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Виправленому вірити всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Виправленому вірити онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Виправленому вірити (2018)