Обірвана мелодія (2018) всі серії

Мелодрама Обірвана мелодія (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Обірвана мелодія (2018)»:

Молода і прекрасна Олена, працює у відділі кримінальних новин і не рідко знімає репортажі про гучні злочини. Її діяльність викликає невдоволення серед впливових людей пов'язаних з криміналом. Героїня фільму «Обірвана мелодія» не раз викривала відомих у місті людей, і тим самим нажила не мало ворогів.

Одного разу в її будинок постукала біда: мама гине при загадкових обставинах, а батько потрапляє за грати за підозрою у вбивстві власної дружини. Олена не вірить слідчим і намагається знайти справжніх вбивць. У процесі розслідування вона дізнається, що у покійної матері був роман з іноземцем Донато. Чим ближче дівчина наближається до розгадки, тим більше піддає себе небезпеки. Коли її життя виявляється на волоску, на допомогу приходить син маминого коханця Антоніо...

Серіал Обірвана мелодія (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Обірвана мелодія (2018)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Обірвана мелодія (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обірвана мелодія (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обірвана мелодія (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обірвана мелодія (2018)