Купіль диявола всі серії

Мелодрама Купіль диявола  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Купіль диявола »:

Молода дівчина Катя Соловйова, володіє невеликою арт-галереєю в Санкт-Петербурзі. Одного разу, до неї потрапляє старовинна картина, на якій зображена прекрасна дівчина з розкішними рудими кучерями, дуже схожа на Катю. Намагаючись з'ясувати походження цього шедевра, героїня фільму «Купіль диявола» дізнається жахливу таємницю. Виявляється, що ця картина приносила горе своїм власникам, протягом багатьох століть.

Всі люди володіють цим шедевром, гинули при загадкових обставинах. Але, Катерина не повірила сумнівною легендою і з радістю залишила це полотно в своїй колекції. Через деякий час, починають відбуватися смерті близьких людей героїні. Намагаючись розгадати містичну закономірність смертей і покласти кінець прокляттю, Соловйова знаходить підтримку у молодого детектива Кирила Марича. Їм належить розплутати цілий клубок загадкових подій, знайти винних вчинили злочини і не потрапити в смертельну пастку...

Серіал Купіль диявола 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Купіль диявола » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Купіль диявола 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Купіль диявола всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Купіль диявола онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Купіль диявола (2018)