Квітка в тюрьмі (2016) всі серії

Мелодрама Квітка в тюрьмі (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
51 серия
Премєра:
Країна:
Корея Южная
Жанр:
драма, история
Тривалість:
65 мин.

Серіал драма, история «Квітка в тюрьмі (2016)»:

Дії історичної дорами «Квітка в тюрмі» розгортаються в епоху династії Чосон. Головна героїня - Ок Нё ​​все своє дитинство провела у в'язниці, серед ув'язнених. У підлітковому віці вона стала наглядачем. Всі її полюбили, так як дівчина є володаркою доброго серця і чистої душі. Вона намагалася допомагати людям і всіляко їх підтримувати.

Через деякий час з'ясовується, що мати героїні загинула при досить загадкових обставинах, дізнатися про які докладніше можна лише влаштувавшись в поліцейське управління. На жаль, вважається, що ця робота зовсім не жіноча, тому потрапити туди буде зовсім не просто. Місця обмежені, потрібно серйозна підготовка. Ок Нё, яка бажає докопатися до правди, відразу ж привертає увагу впливових людей, а пізніше і зовсім виявляється залучена в політичні перипетії.

Серіал Квітка в тюрьмі (2016) 1-49, 50, 51 серія дивитися онлайн всі серії підрят 51 серия

Дивитися серіал «Квітка в тюрьмі (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Квітка в тюрьмі (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Квітка в тюрьмі (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Дорами » Квітка в тюрьмі (2016)