Вікна на бульвар всі серії

Мелодрама Вікна на бульвар  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
7 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Вікна на бульвар »:

Головною героїнею стає молоденька приваблива дівчина на ім'я Олександра. Разом з чоловіком вона проживає в квартирі, яка знаходиться на Чистопрудному бульварі. Вона успадкована Сашком від батьків. Цей район вважається елітним, і в ньому панує паля, добра атмосфера минулого Москви. Природно, вартість нерухомості в розташованих тут будинках наближена до високих позначок. Головна героїня насолоджується кожним днем, і отримує задоволення від будь-якої дрібниці. Тут вона провела своє дитинство, знає всіх сусідів і постійно згадує про минулі часи, але...

Одного разу щастя Олександри приходить кінець. В її двері постукали незнайомці і повідомили, що квартира належить зовсім іншій людині. Дівчина в шоці. Як таке могло статися? Як з'ясувалося, її чоловік заклав квартиру, і зараз вона перейшла у власність банку, співробітники якого досить швидко знайшли покупців. Саша в люті, але... На розгляди з чоловіком немає часу. Їй терміново необхідно придумати план подальших дій, і спробувати повернути власну квартиру!

Серіал Вікна на бульвар 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вікна на бульвар » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вікна на бульвар 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вікна на бульвар всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вікна на бульвар онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вікна на бульвар (2020)