Пограбування по-жіночому (2014) всі серії

Мелодрама Пограбування по-жіночому (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 октября 2014
Країна:
Украина
Жанр:
приключения, комедия
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал приключения, комедия «Пограбування по-жіночому (2014)»:

Тома, Ніна і Світла — найкращі подруги, яким життя постійно підносить труднощі і випробування. Кожна з них, важкою працею заробляє собі на життя і при цьому, вони примудряються відкладати на чорний день. Тома — самотня жінка, якій постійно не щастить з чоловіками, вона працює вчителем у школі.

Світла — працює в поліклініці, вона змушена проживати з колишнім чоловіком в одній квартирі. Ніна — мати-одиначка, вона працює прибиральницею в банку. Всіх цих жінок об'єднує одне — вони зберігають всі свої заощадження в банку в якому працює Ніна. Одного разу Ніна дізнається, що в її банку, задумали кинути всіх вкладників. Обурені подруги, вирішили проникнути в сховище банку і забрати свої заощадження...

Серіал Пограбування по-жіночому (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пограбування по-жіночому (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пограбування по-жіночому (2014) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пограбування по-жіночому (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пограбування по-жіночому (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пограбування по-жіночому (2014)