Скліфосовський 9 сезон (2022) всі серії

Мелодрама Скліфосовський 9 сезон (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
31 січня 2022
Країна:
Росія
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, мелодрама «Скліфосовський 9 сезон (2022)»:

Видатний лікар і привабливий чоловік Олег Брагін йде зі «Скліфа» і стає хірургом у звичайній поліклініці. Дружина героя, яка раніше працювала з ним у легендарному медичному закладі, Марина Нарочинська більше не може жити з нестерпним чоловіком, тому пропонує Олегу тимчасово відпочити один від одного. Бажаючи відволіктися від проблем, героїня перейшла працювати до центру Бурденка, куди спеціалістку запросив добрий знайомий. Слава Мартинов недвозначно натякає, що не проти не лише співпрацювати з Мариною, а й наново розпочати з нею роман. Тим часом із ловеласом Брагіним фліртує Тома Сперанська – головний лікар поліклініки.

Чимало цікавого відбувається і в долях людей, з якими Олег працював у минулому. Наприклад, Павловій вдалося знову обійняти посаду завідувачки відділення «Скліфа»: свою руку до цього призначення доклав видний чиновник із МОЗ Аленіков. Проте ця впливова людина зажадала, щоб у відповідь протеже виконувала його накази. Через деякий час Кривицький зненацька повернувся з Ізраїлю, і Павловій доведеться приймати одне з найважливіших рішень у своєму житті. У знаменитій установі постійно відбуваються драматичні події.

Серіал Скліфосовський 9 сезон (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Скліфосовський 9 сезон (2022)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Скліфосовський 9 сезон (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скліфосовський 9 сезон (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скліфосовський 9 сезон (2022)