Справи сімейні (2012)

Мелодрама Справи сімейні (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
87 мин.

Фільм мелодрама «Справи сімейні (2012)»:

В сім'ї Соколових велика подія, вони відзначають новосілля. Всі члени сім'ї впевнені, що всі труднощі і невдачі залишилися в минулому, а попереду їх чекає щасливе сімейне життя. Голова родини Микола, у минулому військовий, ніяк не може влаштуватися на роботу, а його дружина Лариса - дуже хороший лікар, без проблем знаходить роботу в поліклініці. Через деякий час, симпатичною Ларисі, починає надавати знаки уваги її начальник.

Будинки починаються скандали, безробітний Микола, приходить в сказ коли дізнається про Ларісиного начальника. У цій ситуації, найбільше страждає їхня дочка Ліка, яка вже все розуміє. Але коли пристрасті напружені до межі, до них в гості приїжджає мама Лариси...

Дивитися фільм «Справи сімейні (2012)» онлайн в HD якості

  • 80
Ви легально дивіться кіно Справи сімейні (2012) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Справи сімейні (2012) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Справи сімейні (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Справи сімейні (2012)