Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
23 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
ситком, комедія
Тривалість:
45 хв.

Серіал ситком, комедія «Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020)»:

Комедійний серіал розвивається навколо подружньої пари Вікторії і Олександра, які нарешті змогли втілити в реальність свою давню мрію і стати власниками нової нерухомості. Щасливі власники квартири, тільки закінчили ремонт і вже в передчутті розміреного і спокійного існування. Але райдужні плани руйнуються відразу, коли на порозі виявляються непрохані гості - батьки Віки. Для Саші це справжній удар, хоча дочка була в курсі сюрпризу. Вона ніяк не могла зібратися з духом, щоб присвятити коханого чоловіка в новина.

Про те, що її тато і мама купили квартирку в тому ж будинку, що й вони, але поверхом вище. Потрібно було якось виходити з важкої ситуації, і Віка затіяла звану вечерю, на який запросила найближчих родичів. Там то чоловік і повинен був дізнатися ще і продовження даної епопеї, про те, що тесть з тещею поживуть з ними, поки ремонтують свої квадратні метри. Для героїв день виявився більше, ніж насичений, особливо в новинному плані. Але здається, це ще ні всі сюрпризи, пригоди ще попереду. А як сприйме Віка приїзд рідних коханого з Миколаєва, в будинок, де вже тулиться дві сім'ї?

Серіал Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020) 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вижити за всяку ціну 3 сезон (2020)