Вижити будь-якою ціною! всі серії

Мелодрама Вижити будь-якою ціною!  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
1 вересня
Країна:
Україна
Жанр:
ситком, комедія
Тривалість:
28 хв.

Серіал ситком, комедія «Вижити будь-якою ціною! »:

Глядач уже встиг познайомитися з життєрадісним сімейством, яке вічно потрапляє в різні безглузді ситуації та пригоди. Подружжя Вікторія і Олександр Бережки живуть на самій околиці міста і виховують дев'ятирічного сина-бешкетника Лешку. Парочка щойно закінчила ремонт і нарешті може пожити в своє задоволення. Що може їм завадити? У Саші поганий початок наступного дня і важке передчуття, а Віка ніяк не наважується повідомити йому якусь новину, яку постійно відкладає. Повернувшись додому ввечері, він застає дружину в клопотах і приготуванні святкової вечері. Несподівано лунає дзвінок у двері. Ось і біда! Приїхали батьки Віки.

Як виявилося, вони купили для себе квартиру поверхом вище і збираються робити там ремонт, а поки поживуть у гостинного зятя, який, звичайно, не проти цієї затії. Хоча Саша в повному розпачі, владна теща Галина Федорівна, бачачи це злиться, а Викуля метається між двох вогнів. А тепер продовження історії все тієї ж веселою і безжурний сім'ї Бережков. Важлива новина і інтрига першого сезону, куди несподівано зникла улюблена теща Олександра? Поліцейський стверджує, що знайшов на вокзалі сумку з документами зниклої. Що було раніше? Онук допомагає дільничному опитати всіх, хто міг бути причетний до зникнення жінки. А тесть - Микола Петрович з працею, що пам'ятає все, що відбулося, напередодні відправляється в бар, щоб освіжити пам'ять. Що ж сталося?

Серіал Вижити будь-якою ціною! 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Вижити будь-якою ціною! » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вижити будь-якою ціною! 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вижити будь-якою ціною! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вижити будь-якою ціною! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вижити будь-якою ціною! (2020)