Вище неба (2019)

Мелодрама Вище неба (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
27 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
104 мин.

Фільм драма, мелодрама, детектив «Вище неба (2019)»:

Молода дівчина Саша страждає пороком серця, і все своє життя, намагається побороти вроджені недугу. Турботливі батьки ніколи не залишають дочку без нагляду, адже в будь-який момент може статися серцевий напад. Одного разу, сімейство відправляється на відпочинок у санаторій, розташований в мальовничому місці, біля річки.

Героїня фільму «Вище неба» разом з сестрою і двома подружками, насолоджуються чудовим відпочинком і діляться своїми секретами. Несподівано, Олександра знайомиться з симпатичним хлопцем Михайлом, закохується і забуває про свою хворобу. Вперше в житті вона відчула себе повноцінною людиною, який може радіти з життя, сміятися і любити. Після чергового медичного обстеження, дівчина дізнається шокуючу новину в яку важко повірити...

Дивитися фільм «Вище неба (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Вище неба (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вище неба (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вище неба (2019)