Проста дівчина (2013)

Фільм мелодрама «Проста дівчина (2013)»:

Олена Шелестова - молода і талановита дівчина, яка присвятила своє життя вивченню виробництва скла. Вона навіть пише дисертацію на цю тему, і організовує різні виставки унікальних виробів. Захоплена своїм заняттям, Олена не залишає часу на особисте життя.

Одного разу, дівчина приїжджає в рідне місто, де знайомиться гарним хлопцем Кирилом. Між ними виникають взаємні почуття і світає любов. Вперше в житті вона відчула себе щасливою і не могла повірити в те, що відбувається. Але, незабаром розкривається підлість і обман. Кирило виявився звичайним пройдисвітом, у якого вже є наречена і призначений день торжества...

Дивитися фільм «Проста дівчина (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Проста дівчина (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Проста дівчина (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проста дівчина (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Проста дівчина (2013)