Хочу бути щасливою всі серії

Серіал мелодрама «Хочу бути щасливою »:

Людмила - п'ятдесятилітня самотня жінка, яка переживає непростий період у своєму житті. Нещодавно вона розійшлася з чоловіком, який її обманював і принижував. Єдина дочка Даша вийшла заміж і поїхала до чоловіка в Москву. Щоб врятуватися від депресії і болісного самотності, жінка присвятила себе улюбленій роботі, де її люблять і поважають.

Одного разу, до неї звертається Даша, вона просить допомогти з дитиною, так як у них з чоловіком не вистачає часу, а няня коштує дуже дорого. Людмила кидає роботу, будинок і всі свої справи, щоб скоріше побачити свого онука. Нарешті, Людмила відчула себе щасливою і знайшла родину. Тільки чоловік дочки зненавидів свою тещу, адже вона запідозрила брехня і обман по відношенню до своєї дочки. Щоб позбутися від неї чоловік йде на підлість і домагається того, що дочка виганяє з дому рідну матір ...

Серіал Хочу бути щасливою 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Хочу бути щасливою » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Хочу бути щасливою 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хочу бути щасливою всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хочу бути щасливою онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хочу бути щасливою (2017)