Миленький ти мій (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Миленький ти мій (2021)»:

Поліна вирішує залишити маленьку дочку Ліду на виховання бабусі і їде в Москву. У столиці вона має намір стати високооплачуваною домробітницею у свого давнього кумира - популярної актриси Лідії Краснопевцева. Жінка занурюється в суєту мегаполісу і з радістю сприймає все, що відбувається. Правда, настільки змінюється, що все рідше згадує дочка. А адже дівчина мріяла, щоб мама завжди була поруч. Тим часом Ліда намагається навчитися жити самостійно. Вона закінчила школу і вийшла заміж за Дмитра.

Дівчина щаслива зі своїм чоловіком. Але одного разу на порозі будинку їх сім'ї з'являється Поліна. Виявилося, що жінка не може працювати через серйозну хворобу. Дочка починає присвячувати себе турботі про матір, погодившись поселити хвору у себе вдома. Але так і не може пробачити Поліну, яка колись кинула сім'ю заради кар'єри. Діма не підтримує в цьому починанні дружину, в результаті вони розсварилися, і від колишньої сімейної ідилії не залишилося жодного сліду. Ліда змушена почати життя з чистого аркуша. Доля приводить дівчину в Москву, як свого часу привела Поліну. Чи зможе Ліда не повторити долю мами і зло численним перешкодам стати щасливою?

Серіал Миленький ти мій (2021) дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Миленький ти мій (2021)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Миленький ти мій (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Миленький ти мій (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Миленький ти мій (2021)