Батьківське право всі серії

Мелодрама Батьківське право  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
Вересень 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
53 хв.

Серіал мелодрама «Батьківське право »:

Олена Покровська до певного моменту відчувала себе абсолютно щасливою жінкою. Вона була одружена з прекрасною людиною, не було приводів для розладу, але одного разу допустила серйозну помилку, в результаті якої колись благополучна сімейна ідилія дала тріщину. Впливовий чоловік не захотів миритися з образою і вирішив позбутися від ненависної дружини будь-який спосіб.

Будучи впливовою людиною з великими зв'язками він залишив дитину собі, а Олену вигнав з дому, не залишивши жодного шансу на прощення. Жінка не мала наміру миритися з несправедливістю, всі роки вона була прекрасною дружиною і матір'ю, чоловік не має право позбавляти її дочки, але без грошей складно домогтися позитивного результату, коли на протилежних вагах стоїть вплив і зв'язку.

Тим часом чоловік вирішив остаточно позбутися від дружини. Він найняв адвоката для шлюборозлучного процесу і позбавлення, батьківських прав. Олена не могла повірити вухам, як людина, з яким вона прожила щасливі роки, міг з нею так вчинити. Однак часу на жалість не залишилося, необхідно зібрати останні сили і вступити в нерівне протистояння за свою дочку, єдину людину, заради якого варто жити.

Серіал Батьківське право 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Батьківське право » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Батьківське право 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Батьківське право всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Батьківське право онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Батьківське право (2019)