Ні за що не здамся всі серії

Мелодрама Ні за що не здамся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
18 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ні за що не здамся »:

Красуня Ірина в недавньому минулому була успішною фотомоделлю, але після того, як дівчина виходить заміж за заможного підприємця Михайла, чоловік забороняє їй займатися сумнівною, за його словами, діяльністю. Проходить час, чоловік за прохання дружини купує їй мережа магазинів, якими тепер вона володіє, встигаючи контролювати весь робочий процес і займатися вихованням синочка Олексія. Але її життя зовсім не так безхмарна і райдужна, як може здатися з боку. Заради дитини вона багато років терпіла приниження і побої з боку своєї агресивної і ревнивою половини.

Але її терпець уривається, вона вирішує подати на розлучення і почати нове життя. Злий і мстивий чоловік в помсту позбавляє її всього: бізнесу, будинки і батьківських прав. Відразу вона втратила все, заради чого жила всі ці роки. Але найдошкульніше це розставання з Олексієм, якого не має право бачити. Перебуваючи у відчаї, жінка не бачить іншого виходу, як викрасти хлопчика і втекти з ним в провінційному містечку, де їх ніхто не знайде. План вдається, але проблеми тільки додалося. Опинившись в новому світі без копійки грошей, роботи, їй доведеться вчитися виживати заради сина, щоб забезпечити його всім необхідним. А тим часом на неї оголошено полювання Михайлом, який у що б не стало налаштований повернути спадкоємця і розправитися з ненависної Ірою.

Серіал Ні за що не здамся 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ні за що не здамся » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Ні за що не здамся 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ні за що не здамся всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ні за що не здамся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ні за що не здамся (2017)