Ні за що не здамся всі серії

Мелодрама Ні за що не здамся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Ні за що не здамся »:

Красуні Ірині довелося залишити славу і успіх в модельному бізнесі заради благополуччя сім'ї. Ставши дружиною багатого підприємця Михайла, героїня зіткнулася з нерозумінням чоловіка: Миша порахував її професію порочної і скандальною, безапеляційно зажадавши кинути роботу.

Управління мережею власних магазинів - більш престижне заняття для благовірної олігарха. Тепер Іра займається розвитком свого бізнесу і вихованням улюбленого сина Льоші. Тільки ось її шлюб важко назвати щасливим: побої, деспотичних характер Михайла і постійні закиди заганяють дівчину в кут. Зневірившись звити затишне сімейне гніздечко, Іра вирішується на розлучення.

Але Міша не готовий просто відпустити невдячну дружину і позбавляє її не тільки житла і бізнесу, а й прав на сина. Ірина викрадає власну дитину і біжить в глуху провінцію, щоб сховатися від тирана.

Але владний чоловік йде по сліду колишньої дружини-втікачки. Щоб повернути сина, Міша піде на все.

Серіал Ні за що не здамся 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Ні за що не здамся » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Ні за що не здамся 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ні за що не здамся всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ні за що не здамся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ні за що не здамся (2017)