Таємниця Марії всі серії

Серіал мелодрама «Таємниця Марії »:

Новий український серіал, який можна буде побачити вже взимку 2020 року. Головна героїня, яка в центрі подій серіалу - Марія, у неї є страшна таємниця, прихована нею вже понад двадцять років, для неї нести цю ношу, непосильна праця і душевний біль. Все сталося давним-давно, коли рідний чоловік, потрапляє в місця для ув'язнених. Що б уберегти свою улюблену жінку, відмовився від неї, кажучи що не знає хто вона така.

Вона не зрозумівши вчинку чоловіка, йде відразу до нового чоловіка створювати сім'ю. В результаті там з'явилася дитина, від новоспеченого коханця Михайла. Але одружитися вони не зможуть, так як Міша одружений. Ось так від безпам'ятства, завівши нові відносини, Марія народила позашлюбну дочку. Для Михайла це приємна новина, так як він зі свого дружиною законною, не можуть мати дітей, через своїх проблем зі здоров'ям. ЩО б не руйнувати свій шлюб, і не втрачати дружину, Миша йде на страшний злочин, він вкрав незаконно народжену доньку, видаючи її дитини зі своєю нинішньою дружиною.

Нібито у Ольги і Михайла народилася дочка. Для Марії в серіалі Таємниці Марії 1, 2, 3, 4 серія, це було дуже жорстоке покарання, втратити рідну кровиночку і коханого чоловіка. Вона не могла повірити що він її зрадив, так ще й украв рідну дочку. Через кілька років у Маші вийде знайти зниклу дочку, і розкрити безліч інших таємниць з минулого життя, пов'язаних у тому числі і з колишнім чоловіком. Таким ось буде 1 сезон серіалу Таємниця Марії, який ви можете подивитися онлайн у нас в хорошому HD якості безкоштовно на телефоні, планшеті, ноутбуці і будь-яких інших пристроях будь-то айфон, андроїд або виндовс. Так що дивіться і діліться з друзями. Приємного вам перегляду!

Серіал Таємниця Марії 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Таємниця Марії » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Таємниця Марії 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниця Марії всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниця Марії онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Ольга
    Клас подобаються всі серіали і фільми
MDRAMY.com » Серіали » Таємниця Марії (2019)