Ніщо не трапляється двічі-2 (2020) всі серії

Мелодрама Ніщо не трапляється двічі-2 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
16 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама, триллер «Ніщо не трапляється двічі-2 (2020)»:

У картині розповідається історія, початок якої припало на лихі 90-е і розгорталося на кордоні з Грузією. У складному закрученому сюжеті переплелися долі подружжя Дмитра і Катерина Богданова і закоханого в Катю замполіта Огнєва. Через роки він стає успішним підприємцем та після повернення з Іспанії на батьківщину стикається з дивно схожою на свою улюблену жінку дівчиною Машею.

У фінальних серіях Маша, вагітна від Вадима, виходить заміж за Бориса, який знає, що вона носить не його дитину. Народжену дитину Марія нарікає Катею, але радощів материнства її позбавляє Огнев: він викрадає свою маленьку доньку прямо з пологового будинку. Потім переносяться через сім років після викрадення немовляти. Маша і Борис виховують доньку Іру, але, звичайно, Марія не забула про вкрадену кровинушке. І тут Борис дізнається від Алли, що в Бразилії бачили схожого на Огнєва чоловіка, а з ним — семирічну дівчинку...

Серіал Ніщо не трапляється двічі-2 (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Ніщо не трапляється двічі-2 (2020)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Ніщо не трапляється двічі-2 (2020) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніщо не трапляється двічі-2 (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніщо не трапляється двічі-2 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ніщо не трапляється двічі-2 (2020)