Андрійко всі серії

Мелодрама Андрійко  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
8 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Андрійко »:

Одного разу Марія заступиться за незнайомого їй хлопчика з дитячого будинку, який згодом стане її близьким приятелем. Вона завжди з особливим трепетом ставилася до нього, називаючи Адрейкой, але ніяк не могла припустити, що цей добродушний хлопчина, якого вважала вірним другом стане її долею. Юнак давно закохався в амбітну красуню, але Маша завжди сприймала його як доброго товариша, з яким можна поділитися сокровенним, знаючи, що тебе вислухають і не зрадять. Вона розповідала йому, про що мріє і що сподівається коли-небудь зустріти свого принца.

Цим самим казковим коханим виявляється підлий ґвалтівник і негідник Дмитро, який поглумився над дівчиною. Але на цьому неприємна історія не закінчується. Через деякий час героїня дізнається, що вагітна. Коли Андрійко дізнається про це, він вирішує помститися за честь коханої і в бійці випадково вбиває Діму. В результаті молода людина отримує сім років в'язниці за ненавмисне вбивство, а Маша їде в столицю до подруги своєї матері. Прощаючись з одним, вона просила забути її, але за довгі роки у неволі, він не переставав думати про неї, а пізніше після звільнення знайшов у Москві. Тепер йому доведеться змагатися з більш сильним противником успішним підприємцем Станіславом.

Серіал Андрійко 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Андрійко » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Андрійко 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Андрійко всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Андрійко онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Андрійко (2012)