Честь самурая

Фільм криминал «Честь самурая »:

Історія оповідає про суворі будні бравого капітана Миколи Димова. Він сміливий, принциповий і відчайдушний оперативник, який отримав від колег дивне і екзотичне прізвисько – Самурай, за свою любов і захоплення східними єдиноборствами. Звичні будні Димова різко змінюються, коли в столицю повертається його доросла донька Поліна. Налагодити стосунки з рідною людиною стане лише малим випробуванням, яку доведеться долати суворому батькові. Він не звик сюсюкатися і вмовляти, бути милим та ввічливим. До цього дня в його існуванні все було просто і зрозуміло.

Він жив небезпечною роботою, де доводилося не раз ризикувати життям. А ще герой не терпить всю кримінальну шушваль, яка порушує закон. З такими точно розмова коротка і церемониться нічого: допит, факти, суд і по етапу до зони. Але сищик ніяк не міг припустити, що опиниться в патовій ситуації, коли його кров і плоть вибере собі в партнери на подальше майбутнє поганого хлопця, який не раз був помічений у злочинній діяльності. А Поліна зібралася за нього заміж. Що ж тут можна вдіяти? Схоже Самураю доведеться розбиратися не тільки з безнадійними справами, але і сімейними проблемами.

Дивитися фільм «Честь самурая » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Честь самурая онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Честь самурая дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Честь самурая онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Честь самурая (2012)