Кохання зі заплющеними очима (2019) всі серії

Серіал мелодрама «Кохання зі заплющеними очима (2019)»:

Рита і Артем познайомилися випадково. Іскра симпатії і почуттів пробігла миттєво, наслідком чого стали стрімко розвиваються відносини. Тепер вони щасливі закохані, які готові узаконити свої стосунки батьків та побудувати міцну сім'ю. Але для героїні радісна подія дуже скоро обертається жахливою трагедією. Після примірки весільної сукні на дівчину нападають невідомі і обливають її кислотою.

Наречена втрачає зір. Артем не витримує цього жорсткого випробування і кидає улюблену. На що тепер сподіватися молодій жінці, чиє життя ще толком не розпочавшись обертається такими безнадійними подіями і пророкують вони лише відчай і депресію. Швидше за все про жіноче щастя можна вже і не замислюватися. Але даремно Рита не вірить в краще, адже одного разу в її житті з'явиться Сергій. Спочатку він стане близьким другом, а пізніше все переросте в справжню любов. Вона виходить за нього заміж і у молодих народжується дочка. І знову чергове випробування випадає на долю жінки. Остання навіть припустити не може, що її чоловік може якимось чином бути пов'язаним з тією сумною історією, яка кардинально змінило все в її існуванні. Що буде якщо до неї повернеться зір, і вона дізнається його?

Серіал Кохання зі заплющеними очима (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохання зі заплющеними очима (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Кохання зі заплющеними очима (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання зі заплющеними очима (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання зі заплющеними очима (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання зі заплющеними очима (2019)