Кохання на виживання 8 випуск

Мелодрама Кохання на виживання 8 випуск  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2020
Країна:
Росія
Жанр:
реаліті-шоу
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

«Кохання на виживання 8 випуск »:

Інтригуюче реаліті-шоу покаже глядачеві закоханих пар, які відправляються в далеку Камбоджу, у непрохідні ліси диких джунглів, щоб там в екстремальних умовах долаючи труднощі перевірити свої справжні почуття. Учасники проекту будуть боротися за велику грошову винагороду. Хлопців чекають суворі випробування і вже точно можна сказати, що не всі зможуть з честю подолати їх. У кожного із суперників є право в будь-який момент відмовитися від участі і повернутися додому, але в більшості випадків закохані воліють йти до кінця.

Творці шоу приготували для своїх підопічних найкаверзніші умови: чистка зубів крокодила, Водіння авто із закритими очима по вузькій лісовій стежці, проходження перевірки на вірність під наглядом прихованої камери. Слабкі натури тут розкриються з самої неприємної сторони, а їх особисті таємниці стануть суспільними. Готові хлопці та дівчата до всього цього? Адже той букет почуттів, який вони випробують: ревнощі, зрада, розчарування, відчай, розпач, таке під силу не кожному. Адже треба не тільки з честю вийти зі всієї цієї каверзной гри інтриг, а також виїхати з проекту в обнімку з коханим, як і приїхали.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Кохання на виживання 8 випуск (2020)