Вагітна у 16 на Ю 2 сезон

Мелодрама Вагітна у 16 на Ю 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
реаліті-шоу
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

«Вагітна у 16 на Ю 2 сезон »:

Культове реаліті знову повертається на телевізійний канал «Ю», щоб розповісти про дівчат-підлітків волею долі потрапили в складну ситуацію. Підліткова вагітність, тема актуальна, соціальна і неспокійна для сучасного суспільства. Кожен випуск оповідає про тієї чи іншої юній особі, якій довелося рано подорослішати і стати молодими мамами. Дехто, потрапивши в настільки делікатні момент, обдумавши його беруть на себе ризик і відповідальність і йдучи наперекір навколишнього думку вирішують все ж народжувати. Кожен хвилюючий епізод проекту – це історія однієї героїні, яка переживає, зневіреною, не знає, що її чекає попереду.

Що з нею сталося? Як вийшло так, що завагітніла? Як повів себе біологічний батько, почувши про новини? Як сприйняли новину близькі родичі? Розуміння того, що життя молодої матері зміниться після пологів кардинальним чином і попереду безліч проблем, дорослих питань, проблем, які доведеться вирішувати дорослі питання. Чи зможуть ці зовсім ще дівчинки знайти в собі сили подолати випробування і знайти своє омріяне щастя в житті? На всі ці безліч важливих питань відповість другий сезон реаліті, дивіться і не пропустіть.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Вагітна у 16 на Ю 2 сезон (2020)