Перші ластівки всі серії

Серіал трилер, драма «Перші ластівки »:

Серіал розповідає про складне і переломному підлітковому періоді, амбітних бунтарях, про ставлення батьків і дітей, нерозуміння двох поколінь. В даному контексті є вина і однієї й іншої сторони. Перші вічно зайняті собою і роботою і не встигають брати участь в житті своїх юних отроків, інші не бажають перебувати під контролем і всіма можливими способами намагаються домогтися для себе свободи і можливість самим приймати важливі життєві рішення. У сюжеті йтиметься про самих різних сім'ях, як заможних, так і про середню прошарку суспільства і незаможних. Але взаємини, питання і проблеми у всіх цих людей практично одні і ті ж.

Є досить сумні моменти, є і смішні. Хлопці та дівчата переживають своє дорослішання, і намагаючись зробити самостійно перші дорослі кроки роблять багато серйозних і болючих помилок. Важко сприймають кожен удар долі, розчарування перших романтичних почуттів, зрада, ненависть і втрати. Але по-іншому їм і не пізнати всієї правди про сувору реальність і те що кожен вчинок повинен обдумувати і за все мчить відповідальність. Глядач співпереживає з головними героями всі події, що: радіти і плакати, сміятися і сумувати і навіть змусять задуматися над деякими ситуаціями.

Серіал Перші ластівки 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Перші ластівки » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Перші ластівки 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перші ластівки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перші ластівки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Алла
    Цитата: Катя
    Позитивний та цікавий фільм

    Очень интересно, где вы увидели там позитив!?
  2. Оксана
    Крім першої серії інші недоступні. В чому проблема,
  3. Кіра
    Серіал з дуже захоплюючою концепцією. Але дуже прикро що ті події що зображуться в цьому серіалі мають місце у сучасному світі.
  4. Правда
    Сериал13 причин почему. Та же история. Ещё раз убеждуюсь в том что украинский кинематографа страдает от недостатка фантазии. Тупо одно и тоже. Фу аж бесит
  5. Тетяна
    Фільм вартий найбільшої уваги для всієї сім'ї
  6. Аня
    Дуже прикро, що так дійсно є...
  7. Варвара
    Дуже класний

    Классной дуже
  8. Катя
    Позитивний та цікавий фільм
MDRAMY.com » Серіали » Перші ластівки (2019)