Свати 7 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Свати 7 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
20 декабря 2021
Країна:
Украина, Беларусь
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Свати 7 сезон (2021)»:

Смішні пригоди двох сімей Будько та Ковальових продовжуються. Перші – сільські простодушні та неймовірно щирі люди, які за словом у кишеню не полізуть. Другі – інтелігенти, які звикли до міських зручностей та витончених манер. Навіть велика різниця у поглядах на життя, у методах вирішення конфліктів між родичами, у підході до виховання дітей та манері спілкування не відштовхують дві родини одна від одної. Вони підтримують між собою близькі стосунки, душі не сподіваються у своїх онуках і разом намагаються їм допомагати. Будько та Ковальові для глядачів залишаються рідними, душевними, кумедними та невгамовними.

З ними можна як посміятися, і поплакати. Нові пригоди чекають і Мітяя - недолугого і не завжди доброчесного, але при цьому веселого та яскравого мужика. Цей кум і товариш по чарці Івана Будько наведе шереху своїми витівками. Нові спільні випробування, які очікують Будько і Ковальових, ще більше зблизять таких різних людей. А якщо між ними і виникають сварки, то вони виглядають зазвичай мило і забавно. У новому сезоні героям доведеться пережити чимало незвичайних ситуацій. Які пригоди чекають на персонажів, які вміють бути невиправними оптимістами?

Серіал Свати 7 сезон (2021) 1 - 6, 7, 8, 9 серія дивитися онлайн всі серії підрят 9 серий

Дивитися серіал «Свати 7 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Свати 7 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свати 7 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свати 7 сезон (2021)