Байки Мітяя всі серії

Мелодрама Байки Мітяя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
6 февраля 2012
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
25 мин.

Серіал комедия «Байки Мітяя »:

Лірична комедія оповідає про простому сільському мужика Дімці Буханкине, який ось вже протягом довгого часу, проживаючи у рідних Кучурурах ділиться з селянами і всіма охочими не тільки фірмовий секретом свого самогону, але й розповідає небувалі історії. Повірити в почуте деколи украй складно, хоча Мітяй і клянеться, що всі «чиста» правда. Герой веселого сюжету недбайливий сусід великого і щасливого сімейства Івана Будько.

У селі спритного пройдисвіта Дмитра знають всі. Цей ледачий , але разом з тим ледачий персонаж ніколи не здається ак просто. Він невиправний оптиміст і кожен раз потрапляючи в чергову неприємну ситуацію, примудряється вийти «сухим» із води, вдаючись при цьому до своїм правдивим казкам з життя. Але байка вона і залишається такою, що правда в ній звучить, як вигадка. Так як якщо послущать Мітяя, але він пройшов «вогонь, воду і мідні труби»: служив у секретних військах, особисто возив Ленида Брежнєва і навіть злітав на Місяць. Ну хіба можна засумніватися в почуте лише подивившись в ці «чесні» і завжди п'яні очі. Глядача чекає незабутній, повний гумору і запалу вечір, який ніяк не можна пропустити.

Серіал Байки Мітяя 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Байки Мітяя » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Байки Мітяя 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Байки Мітяя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Байки Мітяя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Байки Мітяя (2012)