Чарівне слово (2019) всі серії

Мелодрама Чарівне слово (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Чарівне слово (2019)»:

Коли звичний ритм налагодженої сімейного життя раптово руйнується, а кохана половина йде, то здається, що земля йде з-під ніг і все втратило сенс. Дика, глибока депресія, усвідомлення безповоротної втрати, туги і самотності. А може це не так ?! Може іноді варто просто адекватно оцінити ситуацію, подивитися по сторонах і зрозуміти, що життя не закінчена. Головна героїня сюжету Євгенія Лазарева. Працьовита і цілеспрямована дівчина є олімпійською чемпіонкою з фігурного катання.

Відразу успішна спортсменка, яка вибудувала блискучу кар'єру, кидає все, йде від чоловіка, забирає дитину і залишає забезпечене існування в США, повертається в рідну провінцію до батьків. Вона переживає складний період і зараз їй як ніколи потрібна підтримка рідних. Але як виявилося спертися з близьких їй просто нема на кого. Як виявилося, їм самим потрібна допомога і справляючись зі своїми проблемами, їй доведеться самій стати опорою для них. А головне Євгенії доведеться усвідомити, що впадати у відчай ніколи не варто. Бо часом багато можна виправити, якщо мова не йде про смертельне захворювання і тому ніколи не пізно почати жити з чистого аркуша.

Серіал Чарівне слово (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чарівне слово (2019)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Чарівне слово (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чарівне слово (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чарівне слово (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чарівне слово (2019)