Жива вода (2019) всі серії

Мелодрама Жива вода (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Жива вода (2019)»:

Ольга самодостатня і цілеспрямована натура, яка змогла завдяки завзятості і працьовитості досягти непоганих успіхів у спортивній кар'єрі. Вона цілком задоволена своїми колишніми досягненнями і пишатися ними. Тепер вона тренер з фігурного катання, яка живе улюбленою роботою і звичної розміреним життям. Але одного разу її коханий чоловік Олександр вирішує кардинально змінити їх існування і оголошує про своє несподіване сюрприз. Він набуває в маленькій провінції ферму, куди і пропонує переселитися всьому сімейству.

Шок від почутого переростає в сімейний скандал. Чоловік з дружиною так посварилися, що чоловік, грюкнувши дверима їде один з європейського містечка в село. Але дуже скоро героїня отримує трагічну звістку про те, що Саша загинув при загадкових обставинах, а саме справа закрита владою. Ні вірячи, що це випадковість і що Олександр міг потонути в озері вдова відправляється на ферму. Вона впевнена, що це навмисне вбивство. Почавши нове життя в тихому поселенні, де час тече неквапливо, жінка навіть не підозрює, в яку складну авантюру мимоволі вплуталася. Тим самим вона піддала небезпеці не тільки свою долю, а й близьких їй людей.

Серіал Жива вода (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Жива вода (2019)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Жива вода (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жива вода (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жива вода (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жива вода (2019)