Ласкаво просимо на Канари всі серії

Серіал мелодрама «Ласкаво просимо на Канари »:

Дія розвивається навколо розпещеним і наївною Лери — дочки впливового бізнесмена, яка після смерті батька бездумно передає право власності на велике сімейне підприємство в руки свого нареченого Олексія. Отримавши необхідне, коханий залишає Леру без засобів до існування, змушуючи дівчину почати життя з чистого особи.

Вона вирішує поїхати на Канари — маленьке село, де кілька років тому батько купив відокремлене стару ферму. Тут дівчині належить осягнути премудрості сільського життя, відновити ферму і обзавестися новими друзями...

Серіал Ласкаво просимо на Канари 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ласкаво просимо на Канари » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ласкаво просимо на Канари 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ласкаво просимо на Канари всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ласкаво просимо на Канари онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ласкаво просимо на Канари (2016)