Пластмасова королева всі серії

Серіал мелодрама «Пластмасова королева »:

Сімнадцятирічна Маша, зростає в забезпеченій сім'ї, вона не знає труднощів і проблем, на відміну від своїх однолітків. Батько дівчини - власник фабрики з виробництва пластмасових виробів, який забезпечує дочку всім, чого вона тільки забажає. Через діяльність свого тата, Маша отримала прізвисько "пластмасова королева". У невеликому місті всі заздрять багатій дівчині, навіть кращі подруги Анжела і Світу. Але, Маша не задирає ніс, вона спілкується і дружить з простими хлопцями, серед яких, її коханий - Олексій.

Батько дізнається про любов дочки до хлопчині з бідної сім'ї, і приходить в сказ. Щоб розлучити Машу і Альошу, строгий батько відправляє дочку вчитися в Москву. Через кілька років, героїня здобуває освіту і повертається в своє рідне місто. За ці роки багато що змінилося: Анжела нікуди не поїхала, її улюблений одружився на Світі, а батько взяв на роботу нового керівника - молодого і нечистого на руку Гліба ...

Серіал Пластмасова королева 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пластмасова королева » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Пластмасова королева 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пластмасова королева всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пластмасова королева онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пластмасова королева (2016)