Розбиті серця всі серії

Серіал мелодрама «Розбиті серця »:

Люба - щаслива жінка, яка виросла в забезпеченій сім'ї, вдало вийшла заміж за успішного Леоніда і народила йому чудову доньку. У родині панує любов і взаєморозуміння, таким відносинам, можна тільки позаздрити. Але, раптово трапляється біда: помирає батько Люби. Перед смертю він зізнається дочки, що двадцять років тому, змінив її мамі з іншою жінкою, яка народила дівчинку Віку.

Він попросив Любу знайти цю дівчинку і допомогти їй. Люба одразу починає пошуки сестри, і з'ясовує, що Вікин мама померла багато років тому, а сестрі довелося пережити дитбудинок, колонію і безліч труднощів. Люба намагається спокутувати провину свого покійного батька, і запрошує Віку в свій будинок. З цього моменту, щасливого сімейного життя Люби, приходить кінець ...

Серіал Розбиті серця 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Розбиті серця » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розбиті серця 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розбиті серця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розбиті серця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розбиті серця (2016)