Останній тиждень (2019) всі серії

Мелодрама Останній тиждень (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
13 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
54 мин.

Серіал мелодрама «Останній тиждень (2019)»:

Люба і Сергій були люблячою і успішної парою кардіохірургів, але після загибелі дочки вони розлучилися. Випадок звів Любу з Наташею - пацієнткою, якій потрібна термінова пересадка серця. Її батько, бізнесмен Юрій Смирнов, в розпачі вирішується на ризикований крок: він погоджується встановити Наташі штучне серце, винаходом якого займався Сергій. Попередня спроба пересадки такого серця закінчилася загибеллю пацієнта, і Люба намагається відмовити Смирнова. Раптово вона розуміє, що, можливо, штучне серце - всього лише прикриття, і щоб врятувати дочку, Смирнов вирішив забрати живе серце. Якщо це правда, Люба повинна зупинити вбивство. До операції залишився тиждень. Останній тиждень...

Серіал Останній тиждень (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Останній тиждень (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Останній тиждень (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній тиждень (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Останній тиждень (2019)