Жила-була любов

Мелодрама Жила-була любов  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
19 февраля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Жила-була любов »:

Люба працює медсестрою у відділенні швидкої допомоги, вона добре виконує свою роботу і завжди готова допомогти своїм колегам. В особистому житті все набагато гірше, вона живе зі своєю вічно п'яної свекрухою і маленьким сином Вовою. Так вийшло, що батько Вовки кинув їх з мамою, а сам поїхав в Америку влаштовувати своє життя.

Люба сподівається, що її чоловік повернеться і вони знову стануть щасливою родиною. Одного разу Люба дізнається про приїзд свого чоловіка і чекає з нетерпінням довгоочікуваної зустрічі. Тільки виявляється, що чоловік їде з новою дружиною, щоб відібрати у неї Вовку...

Дивитися фільм «Жила-була любов » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жила-була любов онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жила-була любов дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жила-була любов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жила-була любов (2012)