Кохання зі зброєю всі серії

Мелодрама Кохання зі зброєю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Кохання зі зброєю »:

Любов живе розміреним і спокійним життям зі своїм цивільним чоловіком Максимом. Вона щаслива, бо її половина нарешті зробив їй пропозицію і молоді узаконять свої стосунки. Наречений з нареченою готуються до важливого весільного торжества. Але напередодні радісної події, коли герої поверталися додому після веселої вечері, Макс не справляється з керуванням автомобіля і збиває людину. Пара зупиняється, що надати допомогу потерпілому, але тут по дивній випадковості виникають троє незнайомців: Санчо, Дрозд і Малий. Вони запевняють, що зможуть допомогти самі жертви наїзду і відвести його в лікарню. Але Максим відразу зметикувавши, що ніякої допомоги від цих молодців ніхто не дочекається.

Зав'язується запекла суперечка і бійка, в якої Максима вбивають, а Люба виявляється в реанімації. Коли вона приходить в себе і дізнається, що коханий загинув у тієї фатальної колотнечі, то не знає, як пережити цю з'їдає її біль. Співпраця з поліцейськими ні до чого путнього не призвело. Ті зацікавлені скоріше закрити справу, але тільки не Люба. Вона сама візьме в руки зброю і помститься кожному негідника, який винен у смерті її коханого. Тепер це її головна мета життя.

Серіал Кохання зі зброєю 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кохання зі зброєю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання зі зброєю 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання зі зброєю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання зі зброєю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання зі зброєю (2012)