Допустимі жертви

Фільм мелодрама «Допустимі жертви »:

Катерина і Максим молоді, амбітні і вродливі. Вони впевнено дивляться в майбутнє, в надії, що воно буде щасливим і безхмарним. Закохані живуть в провінційному містечку і найближчим часом і готуються до весільного торжества. Катя талановитий архітектор, яка мріє про блискучої і перспективної кар'єри, Макс обдарований журналіст, добре відомий в місті. Але плани героїні різко змінюються, коли їй несподівано роблять вигідну пропозицію з переїздом до столиці. Її запрошує на роботу найбільша архітектурна компанія, що обіцяють запаморочливі можливості цінному кадру.

Така можливість може бути тільки раз в житті і упускати її було б нерозумно. Адже це підвищення в усьому: зарплати, статус. Бентежить наречену тільки одне, що часу на роздуми немає. Потрібно отруюватися негайно, чекати ніхто не буде. Але у нареченого своя улюблена робота, обов'язки, в графіку яких поки не передбачаються зміна місця проживання. Він не готовий так легко ризикувати і кинути те, до чого так наполегливо прагнув. В результаті напруженої розмови закохані не прийшли до спільного знаменника і кожен залишився при своєму. Схоже їх любові доля підготувала серйозні випробування.

Дивитися фільм «Допустимі жертви » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Допустимі жертви онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Допустимі жертви дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Допустимі жертви онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Допустимі жертви (2010)