Засіб від розлуки всі серії

Мелодрама Засіб від розлуки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 января 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Засіб від розлуки »:

Катерина викладач музики випадково знайомиться з успішним бізнесменом Владом. Молодий чоловік одразу підкорив дівчину своєю чарівністю. Коханий красиво доглядає, дуже уважний, оточив улюблену райдужної романтикою і турботою. Закохані проводять весь вільний час разом і скоро розуміють, що не хочуть взагалі розлучатися. Чоловік робить обраниці пропозицію, і пара починає підготовку до весільного торжества. Правда Катя поки ще не знає найголовнішого про свого нареченого, що він одружений. Його дружина Ірина, з якою він перебуває у шлюбі зі студентської лави і є справжньою причиною його добробуту.

Адже саме вона генератор вічних ідей, які вони втілюють у життя і ті згодом приносять їм хороші дивіденди. Її кар'єра відбулася, але от в особистому житті, Іра зовсім нещасна. Після численних спроб завагітніти, вона так і не змогла зачати і тепер всю свою не расплесканную любов вона виливає на чоловіка. У самій же Катерини настає чорна смуга, вона по несправедливому наговору втрачає роботу, а на нову влаштуватися так і не виходить. Компанія Влада розоряється, вкладники вимагають грошей, але чоловік збирається привласнити собі залишки і втекти, кинувши Ірину. Він пропонує улюбленої виїхати з ним і вона, не підозрюючи, що він авантюрист і злодій, погоджується.

Серіал Засіб від розлуки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Засіб від розлуки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Засіб від розлуки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Засіб від розлуки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Засіб від розлуки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Засіб від розлуки (2015)