Ніщо не трапляється двічі всі серії

Мелодрама Ніщо не трапляється двічі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 февраля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Ніщо не трапляється двічі »:

Події фільму розгортаються в суворі 90-е, на одній з прикордонних застав СРСР. У розташування частини прибиває молодий лейтенант Дмитро Богданов і його чарівна дружина Катя. Поки чоловік знайомиться зі своїми обов'язками, дружина закохується в красеня замполіта - капітана Вадима Огнєва. Незабаром між ними виникають взаємні почуття і зароджується справжня любов. Катя вийшла заміж за Діму тому, що вони виросли в дитбудинку і звикли бути разом. Після зустрічі з Вадиком, вона усвідомила що любить тільки його. Незабаром відбувається нещасний випадок, який забирає життя Катерини.

Проходить двадцять років. Огнев став успішним бізнесменом. Він отримав від життя все про що мріяв, крім найголовнішого - коханої жінки. Він так і не зміг забути Катю, і всі ці роки, був нещасною людиною. Але одного разу, герой фільму Ніщо не трапляється двічі зустрічає молоду дівчину Машу, яка як дві краплі води схожа на загиблу багато років тому дівчину. Вадим знову закохався і відчув себе щасливою людиною, адже у нього з'явився другий шанс створити сім'ю. На цей раз, він буде боротися до кінця за свою любов? і ні в якому разі не буде відступати від своїх намірів ...

Серіал Ніщо не трапляється двічі 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ніщо не трапляється двічі » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Ніщо не трапляється двічі 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніщо не трапляється двічі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніщо не трапляється двічі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ніщо не трапляється двічі (2017)