Коли мене полюбиш ти

Фільм мелодрама «Коли мене полюбиш ти »:

Євген Головченко - людина, котра домоглася великих успіхів у бізнесі. У нього є гроші, авторитет, впевненість в собі. Однак чоловік вирішує відправитися в невелике провінційне містечко, щоб налагодити справи там. Він планує викупити місцевий завод, щоб заточити його під власні бізнес-потреби. Правда, трапляється незаплановане: головний герой зустрічає милу юну дівчину Аню, в яку закохується з першого погляду. Головний герой розуміє, що його серце підкорене назавжди.

Він не має наміру продовжувати пошуки другої половинки. Разом з привабливою Анею Головченко готовий поїхати назад до столиці, однак чомусь дівчину не піддається на залицяння московського бізнесмена. Головний герой всерйоз намірився поборотися за серце неприступної красуні. Він упевнений, що при належному напорі і завзятості вдасться завоювати довіру і любов коханої. Правда, поки Євген не розуміє, що для нього означають почуття: або це чергова іграшка на кілька днів, або це справжня любов, за яку потрібно по-справжньому боротися. Чоловік стоїть на перехресті долі, а паралельно вирішується питання бізнесу, який починає виходити з під контролю.

Дивитися фільм «Коли мене полюбиш ти » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Коли мене полюбиш ти онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Коли мене полюбиш ти дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли мене полюбиш ти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Коли мене полюбиш ти (2017)