Ні слова про кохання всі серії

Мелодрама Ні слова про кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
31 марта 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Ні слова про кохання »:

Головні герої цього серіалу Кирило, Михайло і Антон - кращі друзі з самого дитинства. Хлопці навіть придумали загальну мрію, яку хочуть продати в найближчому майбутньому: трійця бажає вирушити у велике кругосвітню подорож. Але поки що кожен займається своїми справами. Миша відучився на медика. Тепер він один з кращих педіатрів міста. Антон збагнув вершини комп'ютерних технологій, а у Кирила незвичайна робота - він редагує модний чоловічий журнал. Однак дружба цієї трійці піддається серйозній перевірці долі. Несподівано їх наздоганяє, здавалося б, справжня любов. Миша зустрічає милу дівчину по імені Соня. Правда, чомусь Михайло не поспішає знайомити свою обраницю з вірними друзями. У чому ж причина?

Серіал Ні слова про кохання 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Ні слова про кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ні слова про кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ні слова про кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ні слова про кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ні слова про кохання (2018)