Втрачене щастя

Фільм мелодрама «Втрачене щастя »:

У житті мешканки невеликого шахтарського містечка Валентини Бондаренко відбувається непоправна трагедія. На шахті, де працює її чоловік Михайло, лунає вибух. Миша гине. Нещасна Валя залишається з дочкою Лізою на руках і своєї самотньою мамою.

Тепер забезпечення рідні повністю падає на плечі удови. За порадою подруги Томи Валентина їде в столицю, щоб накопичити на життя і через півроку забрати близьких з безперспективного для них міста.

Але доля промальовується зовсім інакше. Через одинадцять років Бондаренко так і не зуміла міцно спертися на ноги. Жінка працює служницею у заможного сімейства і дуже давно не бачила улюблену Єлизавету.

Однак довгоочікувана зустріч нарешті трапляється. Ліза, що надійшла вчитися на ветеринара, відвідує мати, запросивши з собою і свого обранця Олексія. Тільки хлопець зовсім не знає, що його дівчина - дочка звичайної покоївки.

Дивитися фільм «Втрачене щастя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Втрачене щастя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Втрачене щастя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Втрачене щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Втрачене щастя (2018)