Утікачка всі серії

Мелодрама Утікачка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
11 листопада 2018
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
46 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Утікачка »:

Анна - успішний лікар який допомагає стати на ноги літньому заможного чоловіка. Одного разу, жінка стає свідком, як її пацієнта намагається вбити власний племінник. Анна кинулася на допомогу дідусеві і змогла вирвати його з лап вбивці. Героїня фільму «Беглянка» завантажила потерпілого чоловіка в свій автомобіль і втекла геть з місця злочину.

Аня прекрасно знає вбивцю і його впливові зв'язки, тому забирає своїх двох дітей і намагається втекти з міста якомога швидше. Вона ховає пораненого дідуся в лікарні у своєї подруги, а сама їде з дітьми до невеликого провінційного містечка. Тут вона знімає квартиру і влаштовується медсестрою в лазарет. Тим часом, бандит йде по слідах втікачки, щоб її знайти і знищити ...

Серіал Утікачка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Утікачка » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Утікачка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Утікачка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Утікачка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Утікачка (2018)