Спокуса / Каяття всі серії

Серіал мелодрама «Спокуса / Каяття »:

У юної мешканки невеликого провінційного містечка Усть-Каменськ – Віри спалахує пристрасний роман зі столичним, успішним підприємцем Дмитром Нащокиным. Владний батько нареченого зовсім не в захваті від вибору сина і намагається якомога швидше відвести хлопця в Москву, в надії, що через деякий час вся ця романтика стане історією зі спогадів легкий флірт. Але Віра не збирається відмовлятися від коханого і їде за ним у величезний мегаполіс. Прибувши на місце, вона знаходить розкішний особняк Нащокиных, але охорона не пропускає вперту дівчину, так як отримало розпорядження від господаря, гнати її подалі.

Навіть це не остуджує запалу героїні. Вона знімає кімнату в одному з гуртожитків і намагається влаштувати на роботу. Правда без московської прописки отримати робоче місце, практично неможливо. На пошуки втікачки приїжджає в столицю рідний брат Антон із закоханим у неї лікарем Денисом. Тим часом напориста Віра все ж зустрічається з Дімою і розуміють, що створені один для іншого. Молодята одружуються і живуть щасливо і тільки одна обставина затьмарює їх існування, це проблеми з Диминым бізнесом. Схоже хтось веде нечесну гру, і він навіть знає хто це.

Серіал Спокуса / Каяття 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Спокуса / Каяття » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Спокуса / Каяття 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спокуса / Каяття всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спокуса / Каяття онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спокуса / Каяття (2014)