І все-таки я кохаю... всі серії

Мелодрама І все-таки я кохаю...  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
1 ноября 2007
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма «І все-таки я кохаю... »:

Москва початок золотих сімдесятих. Головна героїня драматичного фільму – Віра, яка приїхала працювати в галасливу столицю з невеликого провінційного містечка, знайомиться з привабливим хлопцем. Почуття молодих взаємні і здається, що до щастя дістати рукою. Але що робити, якщо проти цієї любові повстали родичі обранця, які вважають, що він гідний кращої партії. І навіть раптова звістка про вагітність не вирішує проблем і протиріч, які складаються навколо довірливою і недосвідченої провінціалки.

Тепер їй потрібно самій вирішувати, як бути далі, залишити дитину і боротися за своє заслужене щасливе майбутнє або відпустити ситуацію на самоплив і отримати статус матері-одиначки, якщо її коханий відмовиться від неї і малятка. Але обставини склалися так, що Рита з'явилася на світ всупереч всьому ворожому. Віра не зможе дожити до того радісного моменту, коли підросте її донечка. Жінка помирає в молодому віці, А Маргарита залишається зовсім одна. Як складеться її життя – дочки Віри і Вадима, який довгі роки не вірив, що він біологічний батько? Чи зможе він визнати свою помилку і побачити в ній своє продовження?

Серіал І все-таки я кохаю... 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «І все-таки я кохаю... » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал І все-таки я кохаю... 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал І все-таки я кохаю... всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися І все-таки я кохаю... онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » І все-таки я кохаю... (2007)