Мій чоловік, моя жінка всі серії

Мелодрама Мій чоловік, моя жінка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
19 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мій чоловік, моя жінка »:

Герой драматичного фільму Павло, з вини якого згорає будинок його клієнта Сергія. Сам же бідолаха виявляється на лікарняному ліжку з серйозними травмами. Його дружина Віра важко переживає всі ці фатальні для неї події, так як тепер несподівано заскочили проблеми легкі на її тендітні плечі. Їй доведеться в найкоротші терміни придумати, звідки взяти гроші, щоб врятувати недбайливого чоловіка від тюремних термінів і виплатити величезний борг. Перебравши всі варіанти, молода жінка зупиняє на сурогатному материнстві для бездітної спроможна пари Олега і Тетяни.

Вона ніколи не пішла б на такий крок, якщо потреба не змусила її. Віра народжує здорового дитинку і з болем в душі віддає його, але незабаром дізнається, що Таня померла. З того дня вона не перестаючи думає про дочку і відправившись до Олега просить його стати нянею для малятка і на деякий час переїхати до нього, щоб дивитися за нею. Чоловік після деяких роздумів погоджується. Чим закінчиться ця історія, де долі персонажів переплітаються всі тісніше. Як складеться в подальшому життя Віри і чи вийде у неї нарешті знайти спокій і щастя.

Серіал Мій чоловік, моя жінка 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Мій чоловік, моя жінка » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Мій чоловік, моя жінка 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій чоловік, моя жінка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій чоловік, моя жінка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій чоловік, моя жінка (2020)