Чужа кров (2017) всі серії

Мелодрама Чужа кров (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
10 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Чужа кров (2017)»:

Молода сільська дівчина Зіна, закохана в красивого цигана Олега. Щасливі молоді люди, готуються найближчим часом стати чоловіком і дружиною. Несподівано, у Олега з'являється суперник Борис Петрович — впливовий чиновник закоханий в Зінаїду. Другий секретар міськкому, всіма силами намагається відбити дівчину, щоб стати її чоловіком. Одного разу, він вигадує підступний план як позбавити від цигана. Разом з головою сільради, вони звинувачують порядного хлопця в серйозному злочині, якого він не здійснюю. Нареченого заарештовують прямо на весіллі і садять на п'ятнадцять років у в'язниці.

Підлий Борис, пропонує героїні фільму «Чужа кров» вийти за нього заміж, і тим самим врятувати свого нареченого від в'язниці. Заради свого коханого Зінаїда стає дружиною коханого чоловіка. Через деякий час, вона дізнається, що її чоловік так і не випустив Олега, а залишив його гнити за ґратами за сфабрикованим звинуваченням. Незабаром на світ з'являється дитина. Чоловік дізнається, що це не його син, а чужа кров, і здійснює жахливий вчинок...

Серіал Чужа кров (2017) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Чужа кров (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужа кров (2017) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужа кров (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа кров (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужа кров (2017)