Дев'ять життів (2019) всі серії

Мелодрама Дев'ять життів (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
22 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Дев'ять життів (2019)»:

Сільська дівчина на ім'я Маша мріяла вийти заміж за свого коханого Сергія, який оточував її ласкою, турботою і любов'ю. Героїня фільму «Дев'ять життів» уявляла собі, як родить прекрасних дітей і буде щаслива з цією чудовою людиною. Але життя підносить зовсім іншу долю, де немає щастя і любові. Щоб врятувати свого батька від в'язниці, Маші доводиться вийти заміж за заможного фермера Гната.

Мати постаралася, щоб донька не втекла з весілля, а провела першу шлюбну ніч в будинку чоловіка. Грубий, нахабний і зарозумілий Гнат Петрович, намагається привернути до себе молоденьку дружину, але вона твердить йому одне і теж: вона ніколи не полюбить його, адже її серце належить Сергію. Проходить кілька років, героїня фільму народжує дитину і починає поступово звикати до розкішного життя з нелюбим чоловіком. Але несподівано в її житті з'являється Сергійко, який жадає помсти за розбите серце...

Серіал Дев'ять життів (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Дев'ять життів (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дев'ять життів (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дев'ять життів (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дев'ять життів (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дев'ять життів (2019)