Поки б'ється серце (2018)

Мелодрама Поки б'ється серце (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
91 мин.

Фільм мелодрама «Поки б'ється серце (2018)»:

Багато років тому Марія була закохана в прекрасного хлопця Олексу, і мріяла вийти за нього заміж. Але, коханий виявився негідником. Він кинув свою дівчину і пішов до іншої. Героїня фільму «Поки б'ється серце» довгий час страждала, і не вірила чоловікам. Але одного разу, вона зустріла Ігоря - успішного, життєрадісного і красивого чоловіка, який підкорив її серце з першого погляду. Незабаром вони одружилися, обзавелися чудовим дитиною Денисом і стали щасливо жити в своєму просторому будинку. Але, в один прекрасний день, їх сімейна ідилія розбивається немов скло. Чоловік наймає нового водія - того самого Олексія який розбив серце Марії в юності. Крім цієї неприємної зустрічі, дружина дізнається, що її чоловік займається криміналом. Незабаром, через діяльність чоловіка, виникає смертельна загроза для героїні і її сина. У важку хвилину, руку допомоги простягає людина з минулого життя. Чи зможе Маша пробачити зраду Олексія і довірити йому життя своєї дитини?

Дивитися фільм «Поки б'ється серце (2018)» онлайн в HD якості

  • 50
Ви легально дивіться кіно Поки б'ється серце (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Поки б'ється серце (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поки б'ється серце (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Поки б'ється серце (2018)