Життя прекрасне всі серії

Мелодрама Життя прекрасне  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
29 квітня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Життя прекрасне »:

Олена з Кирилом давно зустрічаються, але ці відносини зовсім не подобаються впливовому батькові хлопця, який намагається усіма силами розсварити пару. Батькові вдалося переконати синові піти на поводу свого бажання і той поступається, він розлучається сов своєї коханої. Тим часом Світлана зайнята активними пошуками працевлаштування. Поспішаючи на чергову співбесіду, вона випадково стикається з чарівним Романом, який відразу запав їй у серце. Хоча чоловік і приділяє нової приятельці досить багато часу, але шансів дістати його в свої обранця занадто малі у Свєти. Адже у нього є наречена.

І як би вона не намагалася себе переконати в цьому і забути харизматичного і веселого молодої людини, її почуття і свідомість мимоволі повертали думки про нього. Незабаром вона розуміє, що закохалася безповоротно. На етапі цих сумнівних односторонніх мук у житті Світлани з'являється її колишній чоловік, який благає жінку повернутися до нього і дати йому ще один шанс. Але вона не може пробачити Віктору ту підлу зраду, відчуваючи себе зрадженою. Що ж вона вибере тепер: роль розлучниці або прощення? Поки, що героїня на роздоріжжі і не знає, що саме віддасть перевагу?

Серіал Життя прекрасне 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Життя прекрасне » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Життя прекрасне 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Життя прекрасне всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Життя прекрасне онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Життя прекрасне (2020)